Wasmachine afvoer ontstoppen

Een wasmachine afvoer ontstoppen kan nodig zijn door pluisjes en zeepresten uit de wasmachine. Het zeep kan dan niet wegspoelen waardoor proppen met zeep en pluisjes kunnen ontstaan die er voor zorgen dat er geen water meer afgevoerd kan worden. Ook doordat de afvoer niet goed op het afschot ligt kan er verstopping ontstaan.
  • Vaste tarieven
  • Vakmensen
  • 24/7 bereikbaar
  • Inspectie & reparatie
  • Herstel & vervanging

Wasmachine afvoer verstopt? Wij zijn het beste ontstoppingsmiddel!

Wij zijn een rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten afvoeren ontstopt. Wij ontstoppen de wc afvoer, reinigen deze en gaan pas weg als alles in orde is.

24/7 bereikbaar om uw wasmachine afvoer te ontstoppen.

Neem direct contact met ons op bij een verstopte afvoer. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Inspectie van uw riool

Wij inspecteren uw riool met een professionele camera op scheuren en breuken. Bodemverzakkingen kunnen wij op deze manier zeer goed waarnemen. Door deze inspecties weten wij precies wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om verdere problemen tegen te gaan.

Onderhoud van uw riool

Onderhoud van uw riool is belangrijk want met goede inspectie, regelmatige controle op vetophopingen en tijdig herstel of vervanging van afvoeren kunt u de riool verstoppingen voor zijn.

Waardoor raakt uw wasmachine afvoer verstopt?

Alle soorten afvoeren in huis kunnen verstopt raken. Denk aan de zeepresten en haren in de badkamer, etensresten, keukenpapier en vet in de keuken en in het toilet door vochtige toiletdoekjes en ander papier dan wc papier. Het is belangrijk om deze verstoppingen snel op te (laten) lossen.

Andere oorzaken riool verstopping

Een rioolverstopping is een blokkade in het rioleringssysteem. Meestal ontstaat zo’n blokkade door etensresten, vet, zeepresten of haren die door de afvoer een weg proberen te vinden naar het riool.

Verstopping van het riool kan ook ontstaan door bodemdaling of scheuren in de diverse leidingen.

Meer diensten

Riool ontstoppen – Afvoer ontstoppenGootsteen ontstoppenWC ontstoppenKeukenafvoer ontstoppen

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact met ons op bij een verstopt riool.
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Neem contact op
    Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen - WC ontstoppen - Wasmachine afvoer ontstoppen - Gootsteen ontstoppen - Keukenafvoer ontstoppen
    Ontstoppingsdienst Nederland - ODNL