Riool ontstoppen

Een riool ontstoppen is nodig als er in in bijvoorbeeld de keuken vet (koekenpan of braadpan) of etensresten voor een verstopping zorgen. In de badkamer kunnen haren maar ook zeepresten voor een verstopping zorgen en het toilet kan verstopt raken door ander papier dan wc papier, vochtige wc doekjes of een doorgespoeld wc blokje. Belangrijk: let ook op riool vliegjes! Dan zit er een opening of breuk in het riool en dat moet zo snel mogelijk opgelost worden in verband met gezondheidsrisico’s.
 • Vaste tarieven
 • Vakmensen
 • 24/7 bereikbaar
 • Inspectie & reparatie
 • Herstel & vervanging

Riool verstopt? Wij zijn het beste ontstoppingsmiddel!

Wij zijn een rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten afvoeren ontstopt. Wij ontstoppen de afvoer, reinigen deze en gaan pas weg als alles in orde is.

24/7 bereikbaar om uw riool te ontstoppen.

Neem direct contact met ons op bij een verstopte afvoer. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Inspectie van uw riool

Wij inspecteren uw riool met een professionele camera op scheuren en breuken. Bodemverzakkingen kunnen wij op deze manier zeer goed waarnemen. Door deze inspecties weten wij precies wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om verdere problemen tegen te gaan.

Onderhoud van uw riool

Onderhoud van uw riool is belangrijk want met goede inspectie, regelmatige controle op vetophopingen en tijdig herstel of vervanging van afvoeren kunt u de riool verstoppingen voor zijn.

Waardoor raakt uw riool verstopt?

Alle soorten afvoeren in huis kunnen verstopt raken. Denk aan de zeepresten en haren in de badkamer, etensresten en vet in de keuken en in het toilet door vochtige wc doekjes, ander papier dan wc papier. Het is belangrijk om deze verstoppingen snel op te (laten) lossen.

Andere oorzaken riool verstopping

Een rioolverstopping is een blokkade in het rioleringssysteem. Meestal ontstaat zo’n blokkade door etensresten, vet, zeepresten of haren die door de afvoer een weg proberen te vinden naar het riool.

Verstopping van het riool kan ook ontstaan door bodemdaling of scheuren in de diverse leidingen.

Meer diensten

Afvoer ontstoppenGootsteen ontstoppenWC ontstoppenKeukenafvoer ontstoppenWasmachine afvoer ontstoppen

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact met ons op bij een verstopt riool.
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Neem contact op
  Intergas
  Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen - WC ontstoppen - Wasmachine afvoer ontstoppen - Gootsteen ontstoppen - Keukenafvoer ontstoppen
  Ontstoppingsdienst Nederland - ODNL