Toilet ontstoppen

Een toilet ontstoppen is nodig als het toilet verstopt is geraakt door bijvoorbeeld ander papier dan wc papier (keukenrol..), vochtige toiletdoekjes of een doorgespoeld wc blokje.
  • Vaste tarieven
  • Vakmensen
  • 24/7 bereikbaar
  • Inspectie & reparatie
  • Herstel & vervanging

Toilet verstopt? Wij zijn het beste ontstoppingsmiddel!

Wij zijn een rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten afvoeren ontstopt. Wij ontstoppen de toilet afvoer, reinigen deze en gaan pas weg als alles in orde is.

24/7 bereikbaar om uw toilet te ontstoppen.

Neem direct contact met ons op bij een verstopte afvoer. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Inspectie van uw riool

Wij inspecteren uw riool met een professionele camera op scheuren en breuken. Bodemverzakkingen kunnen wij op deze manier zeer goed waarnemen. Door deze inspecties weten wij precies wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om verdere problemen tegen te gaan.

Onderhoud van uw riool

Onderhoud van uw riool is belangrijk want met goede inspectie, regelmatige controle op vetophopingen en tijdig herstel of vervanging van afvoeren kunt u de riool verstoppingen voor zijn.

Waardoor raakt uw toilet en riool verstopt?

Alle soorten afvoeren in huis kunnen verstopt raken. Denk aan de zeepresten en haren in de badkamer, etensresten en vet in de keuken en in het toilet door vochtige toiletdoekjes en ander papier dan wc papier. Het is belangrijk om deze verstoppingen snel op te (laten) lossen.

Andere oorzaken riool verstopping

Een rioolverstopping is een blokkade in het rioleringssysteem. Meestal ontstaat zo’n blokkade door etensresten, vet, zeepresten of haren die door de afvoer een weg proberen te vinden naar het riool.

Verstopping van het riool kan ook ontstaan door bodemdaling of scheuren in de diverse leidingen.

Meer diensten

Riool ontstoppen – Afvoer ontstoppenGootsteen ontstoppenKeukenafvoer ontstoppenWasmachine afvoer ontstoppen

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact met ons op bij een verstopt riool.
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Neem contact op
    Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen - WC ontstoppen - Wasmachine afvoer ontstoppen - Gootsteen ontstoppen - Keukenafvoer ontstoppen
    Ontstoppingsdienst Nederland - ODNL