Ontstoppingsdienst Nederland - ODNL

Afvoer ontstoppen

Een afvoer ontstoppen is nodig als er in de keuken bijvoorbeeld vet (denk hierbij aan braadpan of koekenpan) of etensresten voor een verstopping zorgen. In de badkamer kunnen haren maar ook zeepresten voor een verstopping zorgen en het toilet kan verstopt raken door ander papier dan wc papier, vochtige wc doekjes of een doorgespoeld wc blokje.
  • Vaste tarieven
  • Vakmensen
  • 24/7 bereikbaar
  • Inspectie & reparatie
  • Herstel & vervanging

Afvoer verstopt? Wij zijn het beste ontstoppingsmiddel!

Wij zijn een rioolreinigingsbedrijf dat alle soorten afvoeren ontstopt. Wij ontstoppen de afvoer, reinigen deze en gaan pas weg als alles in orde is.

24/7 bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen.

Neem direct contact met ons op bij een verstopte afvoer. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Inspectie van uw afvoer

Wij inspecteren uw afvoeren met een camera op scheuren en breuken. Ook bodemverzakkingen kunnen wij op die manier constateren. Door deze inspecties weten wij precies wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om verdere problemen tegen te gaan.

Onderhoud van uw afvoer

Onderhoud van uw afvoer is belangrijk want met goede inspectie, regelmatige controle op vetophopingen en tijdig herstel of vervanging van afvoeren kunt u de afvoer verstoppingen voor zijn.

Waardoor raakt een afvoer verstopt?

Diverse afvoeren in huis kunnen verstopt raken. Denk aan zeepresten en haren in de badkamer, etensresten of vet in de keuken en door vochtige wc doekjes, ander papier dan wc papier in het toilet. Het is belangrijk om dergelijke verstoppingen snel op te (laten) lossen.

Andere oorzaken afvoer/riool verstopping

Een rioolverstopping is een blokkade in het rioleringssysteem. Meestal ontstaat zo’n blokkade door etensresten, vet, zeepresten of haren die door de afvoer een weg proberen te vinden naar het riool.

Verstopping van een afvoer kan ook ontstaan door bodemdaling of scheuren in de afvoer leidingen.

Meer diensten

Riool ontstoppenGootsteen ontstoppenWC ontstoppenKeukenafvoer ontstoppenWasmachine afvoer ontstoppen

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact met ons op bij een verstopte afvoer.
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar!

Neem contact op
    Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen - WC ontstoppen - Wasmachine afvoer ontstoppen - Gootsteen ontstoppen - Keukenafvoer ontstoppen
    Ontstoppingsdienst Nederland - ODNL